Poznato kada će biti emitovan film Ask Taktikleri 2 / Ljubavna taktika 2

Turska glumica Demet Ozdemir ima veoma uspešan proces. Demet je zaista sjajna u seriji Adim Farah / Zovem se Farah, a i pre nje je imala nekoliko zapaženih projekata.

Poznato kada će biti emitovan film Ask Taktikleri 2 / Ljubavna taktika 2

Foto Credits: DiziCentral

Demet Ozdemir se snažno vratila na TV ekrane likom Farah u seriji Adim Farah. Ovaj projekat koji predstavlja rimejk serije The Cleaning Lady je osvojio mnoga srca. Stiče se utisak da je podrška fanova seriji i glumcima u inostranstvu još veća u odnosu na Tursku.

Serija će biti na pauzi tokom leta, ali fanovi Demet Ozdemir će moći da gledaju omiljenu glumicu u novom projektu. Tačnije, u nastavku uspešnog filma.

U pitanju je drugi deo filma Ask Taktikleri / Ljubavna taktika. Prvi deo film je pobrao mnoge simpatije od dana kada je emitovan na Netflixu, pa se mnogi raduju i drugom delu. Drugi deo nosi naziv Ask Taktikleri 2.

Premijera 14. jula

Drugi deo popularnog filma, koji se radi u režiji Recaija Karagoza će biti dostupan na Netflixu od 14. jula ove godine.

Prema najavama Sukru Ozyildiz, koji je bio partner Demet Ozdemir u prvom delu je tu i u drugom. Biće zanimljivo videti u kom pravcu će otići njihova priča.

Pored Demet i Sukrua uloge u filmu Ask Taktikleri 2 / Ljubavna taktika 2 imaju i Melisa Dongel, Ceyhun Mengiroglu,Bora Akkas, Hande Yilmaz, Umut Erdim, Kerem Atabeyoglu i drugi.

Dok čekamo trejler drugog dela i sam film možete se podsetiti dešavanja u prvom delu ovog projekta.

NOVO - Turske serije nastavljaju osvajanje sveta – Yali Capkini dominira!

By: TV Exposed