Kivanc Tatlitug dobija pohvale zbog filma Boga Boga

Kivanc Tatlitug, koji je glavni glumac u TV seriji Aile / Porodica i pojavio se u filmu Boga Boga objavljenom na Netflixu, takođe je nedavno doživeo sreću zbog rođendana njegovog sina Kurta Efea.

Kivanc Tatlitug dobija pohvale zbog filma Boga Boga

Foto Credits: Haberler

O tim temama govorio je i sam Kivanc Tatlitug. Poznati glumac je rekao:

„Proslavili smo prvi rođendan mog sina Kurta Efea. Napravili smo sopstvenu organizaciju. Naš film je izašao. Zato sam veoma srećan. Doživljavam dvostruku sreću.“.

Objašnjavajući da je srećan što je tumačio glavni lik u novom filmu Boga Boga, engleski naziv Chokehold a na exyu jezicima Omča oko vrata. Tatlitug je rekao: „Veoma je interesantno da put mog lika ide na drugo mesto, njegova transformacija je jaka i problemi idu na potpuno drugačije mesto sa svim ljudima oko njega.”.

Drugačiji stil u filmu

Glumac, koga su poredili sa Tarikom Akanom zbog imidža u filmu Boga Boga, izneo je drugačiji stil.

Kivanc Tatlitug je rekao: „Velika mi je čast što me čak i porede sa Tarikom Akanom. Stavili smo ga na drugo mesto. Veoma sam srećan što to čujem.“.

Objašnjavajući da se trudi da svoj posao radi na najbolji način i da mu je dosadno ako ponovo radi ono što je već uradio ranije, poznati glumac je naveo da ga promenljivost “održava u životu”.

Glumca, koji je preuzeo glavnu ulogu u TV seriji Aile sa Serenay Sarikaya, njegovi fanovi su cenili zbog uspešnog nastupa. Takođe, oni koji su gledali njegov novi film nižu komplimente na račun turskog glumca.

NOVO - Hande Ercel (ni)je premršava! (FOTO)

By: TV Exposed