Hande Ercel (ni)je premršava! (FOTO)

Fanovima nedostaje Hande Ercel na TV ekranima, a glumica je objavila da trenutno razgovaraju o projektima. Svi su nestrpljivi da čuju nove informacije.

Hande Ercel (ni)je premršava! (FOTO)

Foto Credits: DiziCentral

Već neko vreme se čuju tvrdnje da će se Burak Deniz i Hande Ercel vratiti na ekrane sa novom TV serijom pod nazivom Iki Yabanci / Dva stranca. Pričalo se i da će snimanje projekta početi u maju, a emitovanje serije na jesen.

Hande Ercel je, s druge strane, rekla da još nema potpune jasnoće oko novog projekta, odnosno da ne postoje neki zvanični dogovori, datumi i rokovi. Glumica je rekla:

„Razgovaramo o projektima. U ovom trenutku ništa nije jasno“, objasnila je Hande ovu situaciju.

Navodeći da je to projekat koji je pročitala, ali da za sada ništa nije postalo jasno, glumica je objasnila i da joj je scenario važan da bi prihvatila projekat.

Ljubav i fizički izgled

Turska glumica Hande Ercel, koja je na dnevnom redu zbog ljubavi prema Hakanu Sabanciju, odnosno njihove ljubavne veze, ne želi da odgovara na pitanja o svom privatnom životu.

O glumici, koja je poslednji put na TV ekranima nastupila u romantičnoj humorističnoj seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, pričalo se i u inostranstvu zahvaljujući ovom projektu.

Nakon toga se o Ercel pričalo zbog privatnog života, a sve veći broj fanova ističe da je glumica premršava. Po fotografijama se često vidi da je srećna, da je osmeh na njenom licu ali je i te kako primetan gubitka kilograma.

Evo jedne od novijih fotografija ove turske glumice. Kako se vama čini Hande?

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun puna hvale za kolegu Onura!

By: TV Exposed