Su Burcu Yazgi Coskun puna hvale za kolegu Onura!

Mlada turska glumica Su Burcu Yazgi Coskun postigla je veliku popularnost sa TV serijom Kardeslerim / Moja braća.

Su Burcu Yazgi Coskun puna hvale za kolegu Onura!

Foto Credits: Haberler

Mlada glumica, koja se prvi put pojavila na snimanjima kada je imala samo 7 godina, a sada je u adolescenciji, na vrhu je liste najpopularnijih turskih glumica na društvenim mrežama.

Su Burcu Yazgi Coskun, koja je postigla veliki uspeh sa likom Asiye u TV seriji Kardeslerim, takođe se odlično slaže sa svojim partnerom u ovom projektu Onurom Seyitom Yaranom.

Iako postoji razlika u godinama između njih, ne reflektuje se mnogo na ekranu, a fanovi znaju da su njih dvoje u dobrim odnosima. Činjenica da su dvoje mladih glumaca bili veoma kompatibilni jedno sa drugim uticala je na to da su likovi Asiye i Doruk postali toliko voljeni.

U prvom periodu serije, Onur Seyit Yaran je motivisao svoju partnerku lepim rečima. Su Burcu Yazgi Coskun je o tim danima govorila ovako:

„Nikad nisam imala nikakav strah. Onur mi je prvo rekao: „Biće lepo, radićemo super, imamo puno energije“. Nisam bila svesna, ali nisam se ni plašila. Onda je izašlo ono što je Onur rekao, bio je veoma ljubazan.”.

Vredan, ambiciozan i simpatičan

U intervjuu za Youtube nalog novina Sabah, Su Burcu je svog partnera opisala rečima:

Vredan, ambiciozan i simpatičan“. Glumica je o svom partner iz serije rekla: „On je osoba koju mnogo volim. Vredan, ambiciozan i veoma simpatičan. Vrlo lako komunicira sa ljudima. Njegova energija prelazi i na mene.”.

Objašnjavajući da je razgovarala sa prijateljima i spavala u prikolici kada nije snimala na setu, mlada glumica je napomenula i da je u seriji sve u redu.

NOVO - Genco Ozak i Bahar Sahin dobijaju pohvale zbog serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

By: TV Exposed