Genco Ozak i Bahar Sahin dobijaju pohvale zbog serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Pažnju privlače mlada imena, ali i iskusni glumci TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koja se emituje na televiziji Fox.

Genco Ozak i Bahar Sahin dobijaju pohvale zbog serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Foto Credits: IMDB

Naravno, priču u seriji Tetikcinin Oglu / Sin strelca vode iskusna imena kao što su Timucin Esen, Sevket Coruh, Serhat Kilic i Sezin Akbasogullari.

Ipak, ne treba potceniti doprinos mladih talenata ovoj TV seriji, koja i dalje traži svoje “mesto pod suncem”, odnosno bori se za gledanost i gledaoce.

Bahar Sahin, koju gledamo kao Sibel sa Gencom Ozakom u liku Metina, čini se da je dobar par u TV seriji, odnosno na ekranima ovog projekta.

Iako dvoje dece koja su odrasla zajedno u sirotištu dođu do tačke kada će se posle godina raspršiti u različitim pravcima, njihova srca su uvek jedno. Genco Ozak je postao ime koje se polako proslavlja u važnoj ulozi serije i dobija zasluge. Glumac je takođe veoma uspešan u akcionim scenama.

Pozitivni utisci

Ozak je na ovu temu rekao:

Radnja je priča o bekstvu i poteri. Imamo mnogo akcionih scena. Na kraju krajeva, pretrčao sam ceo Izmir za jedan dan, ide dobro“, i dodao je da je zadovoljan svojom situacijom.

Bahar Sahin, koja je privukla pažnju svojim dramskim nastupom u seriji Zalim Istanbul / Okrutni Istanbul, ponovo se pojavila pred svojim fanovima sa konceptom serije koji joj se dopao.

Utisci o glumi Bahar i Genca su zaista pozitivni.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Şahin (@baharsahiin)

NOVO - Za Bensu Soral serija Tuzak je uspešna priča!

By: TV Exposed