Neizvesna sudbina turske serije Ada Masali / Ostrvska bajka

Nakon nekoliko epizoda sa niskim rejtingom, postavilo se pitanje kakav je status serije Ada Masali / Ostrvska bajka. Pojavila se informacija da će serija biti završena u 13. epizodi.

Neizvesna sudbina turske serije Ada Masali / Ostrvska bajka

Foto Credits: Dizilah

Nakon najnovnijih vesti, situacija je znatno povoljnija po ovaj projekat. Pre nekoliko meseci u turskom šou-biznisu pojavila se mogućnost tkzv. „ongoing“ saradnje TV kanala i digitalnih platformi, kakva se koristi širom sveta. Tada je bilo iznenađenje što je kompanija Ay Yapim ostvarila saradnju sa digitalnom platformom Shadid, koja emituje program na Srednjem Istoku i u Evropi. U 2019. ta digitalna platforma je imala 27 miliona pretplatnika, a broj je tokom pandemije dodatno porastao.

Serija Ada Masali / Ostrvska bajka se emituje uporedo i na TV kanalu i na toj digitalnoj platformi. Na toj digitalnoj platformi je najavljeno da će serija imati 117 epizoda, odnosno 39 epizoda u TV verziji. Serija je ušla u top 3 u Francuskoj, UK i top 10 u Maroku.

Dakle, po svemu sudeći serija Ada Masali će i pored slabije gledanosti opstati, odnosno neće biti prekinuta pre vremena.

NOVO - Kubilay Aka – Pauza pa povratak na TV ekrane!

 By: Milt-TV Exposed