Demet Ozdemir podržala novu seriju

Demet Ozdemir,koja glumi Zejnep, u TV seriji “Dovdugun Ev Kaderindir”, podelila je svoje uzbuđenje zbog nove serije koja je na ekran izašla sa prvom epizodom pre neki dan. Na društvenoj mreži podržala je još jednu TV seriju istog kanala i iste producentske kuće. Serija na koju je Demet Ozdemir skrenula pažnju sa svog naloga na ...

Demet Ozdemir podržala novu seriju

Demet Ozdemir,koja glumi Zejnep, u TV seriji "Dovdugun Ev Kaderindir", podelila je svoje uzbuđenje zbog nove serije koja je na ekran izašla sa prvom epizodom pre neki dan. Na društvenoj mreži podržala je još jednu TV seriju istog kanala i iste producentske kuće.

Serija na koju je Demet Ozdemir skrenula pažnju sa svog naloga na društvenim mrežama i poželela uspeh bila je serija Kirmizi Oda koja je ponovo počela da se emituje na TV8. Iako je Ozdemir govorila o još jednoj seriji, nije zaboravila da spomene dr. Gulseren Budayıcıoglu, koja je takođe napisala priču o My Home My Destiny/Dovdugun Ev Kaderindir, i producentsku kompaniju OGM Pictures. Jer je produkcijska kuća obe serije ista ...

Serija Kirmizi Oda je serija sastavljena od Budayıcıoglinih stvarnih priča. U seriji, koja je prikazana u petak, 4. septembra, sa prvom epizodom, igraju zvezde poput Binnur Kaye, Tulin Ozen i Meric Aral. Ovonedeljni gosti serije, u kojoj će poznata imena takođe učestvovati kao gostujući glumci, bili su Hande Dogandemir, Evrim Alasya i Salih Bademci.

Drama se ove nedelje pojavila na ekranu sa teškom dramatičnom pričom i dve priče koje pokazuju gde je par postigao srećan brak. Serija u kojoj su Binnur Kaya i Tulin Ozen glumile psihijatre bila je izvanredan projekat. Na dan emitovanja Demet je gledala seriju kao i milioni gledalaca, sa svog ekrana.

By:TV Exposed