Ayca Aysin Turan ispred Afre Saracoglu

Pojavili su se rezultati IMDb-a, sajta koji prati sve glumce na svetu. Zanimljivi su bili podaci vezani za turske glumce.

Ayca Aysin Turan ispred Afre Saracoglu

Foto Credits: DiziCentral

Vidimo da je Ayca Aysin Turan zauzela prvo mesto među turskim glumcima na listi, koja je obnovljena 31. oktobra 2022. godine. Poznata glumica, koja je prošle sezone uspešno nastupala sa TV serijom Ada Masali, započela je ljubavnu vezu sa svojim partnerom u ovoj produkciji Alpom Navruzom. Nedavno je stigla i vest o razdvajanju poznatog para. Takođe je bilo iznenađujuće da je Ayca sjajnim napretkom zauzela prvo mesto na IMDb-ovoj rang listi kada su u pitanju turski glumci.

Afra Saracoglu, koja je oborila rekord rejtinga sa serijom Yali Capkini, je začudjujuće u padu! Afra, koja je prošle nedelje bila na istom mestu, nije se promenila, iako je došlo do blagog pada njenih poena. Iako je Saracoglu napravila tako efektan debi u TV seriji, zanimljivo je da je Ayca Aysin Turan, koja trenutno ne emituje seriju, najpopularnija turska glumica. Važan detalj je i to što je Ayca na 308. mestu u svetu u bazi podataka o glumicama, koja ima blizu 11 miliona podataka na svetskoj rang listi.

Od 31. oktobra, IMDb-ova lista 10 najpopularnijih turskih glumaca obuhvata sledeća imena:

1-Ayca Aysin Turan 2-Kivanc Tatlitug 3-Hazar Erguclu 4-Can Yaman 5-Kerem Bursin 6-Tuba Buyukustun 7-Funda Eryigit 8-Afra Saracoglu 9-Hande Ercel 10-Demet Ozdemir.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Novi detalji o seriji Erkege Guven Olmaz / Muškarcima se ne sme verovati

By: TV Exposed