Novi detalji o seriji Erkege Guven Olmaz / Muškarcima se ne sme verovati

Jedna od novih turskih TV serija koje su u fazi pripreme je Erkege Guven Olmaz / Muškarcima se ne sme verovati. Stigle su i neke nove informacije o samoj seriji.

Novi detalji o seriji Erkege Guven Olmaz / Muškarcima se ne sme verovati

Foto Credits: DiziCentral

Serija Erkege Guven Olmaz / Muškarcima se ne sme verovati je privukla dosta pažnje i pre samog početka emitovanja. Razlog za to je veoma zanimljiv i po mnogima sjajan glumački par u glavnim ulogama, koji čine Alperen Duymaz i Melisa Asli Pamuk. Otkriveni su i neki novi detalji ove nove TV serije koja će biti emitovana na kanalu Fox TV.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Pastel Film. Na poziciji režisera ove nove serije se nalazi Doga Can Anafarta.

Melisa Asli Pamuk će u ovoj seriji glumiti lik po imenu Sibel. Lik koji će oživeti Alperen Duymaz se zove Erhan. Takođe, glumačkoj ekipi se pridužio i Erdal Kucukomurcu koji će tumačiti lik Tuncaya.

Fanovi sa nestrpljenjem očekuju prve video najave serije, ali i informacije o radnji. Ono što je sigurno je da projekat privlači sve više pažnje. Mnogi su nestrpljivi da gledaju omiljeni par iz serije Carpisma u novoj seriji Erkege Guven Olmaz. Serija Carpisma je predstavljala pravi uspon u karijeri ovo dvoje glumaca, koji su sada četiri godine kasnije znatno iskusniji.

NOVO - Gulsim Ali u novoj TV seriji!

By: TV Exposed