Berk Oktay najavio nova uzbuđenja u seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Berk Oktay je dao novi savet u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, stvari se zapleću!

Berk Oktay najavio nova uzbuđenja u seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

Foto Credits: DiziCentral

Svaku novu epizodu ATV serije pod nazivom Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla prati velika oluja uzbuđenja. Fırat je rastrgan između svoje majke i Elif, žene koju voli. Firat, koji ne zna šta da radi, nalazi se u teškoj situaciji. Pa šta Berk Oktay misli o ovome?

Glavni glumac serije Berk Oktay, koga je magazin GK pre neki dan izabrao za 'ekransko lice godine', dodao je novi uspeh svojoj karijeri. Glumac je u svojoj izjavi ponudio važne informacije o priči serije. Za neke obožavaoce serijala, ove informacije mogu podsećati na scene iznenađenja koje se mogu pojaviti u budućim epizodama.

Berk Oktay, uključujući savete o tome šta bi se moglo dogoditi u narednim epizodama rekao je:

„U stvari, nema pauze, problem je što je dete u sredini. Vrlo je jasno šta bi Firat uradio da nema dece. Potpuno će srušiti mostove. Ili će u potpunosti glasati protiv svoje porodice i nastaviti sa Elif. S jedne strane, naravno, ima majku i sestru i krvne veze. Na jednoj strani je Gunes. Nekako mora da ostane u sredini. Biće još jedan veliki razlog da Firat ostane u sredini. Mora da deluje kao most tamo. Verovatno će to biti nešto poput tegle nevolje." .

Firat ne zna ko mu je otac, a ova tema privlači pažnju kao jedna od misterioznih tačaka priče. Berk Oktay je dodao da će uskoro biti važnih pomaka na ovu temu.

View this post on Instagram

A post shared by Berk Oktay (@brkokty23)

NOVO - Talat Bulut kritikovao scenario serije Tuzak / Klopka!

By: TV Exposed