Otkrivena radnja turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Jedna od novih turskih TV serija o kojoj se dosta priča, a koju ćemo gledati u novoj sezoni je Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Otkrivena radnja turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Internet Haber

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice biće emitovana u narednom periodu, odnosno u novoj sezoni koja je tek počela na kanalu Show TV. Projekat je već privukao pažnju svojim glumačkim kadrom koji okuplja nekoliko zaista sjajnih imena. Nedavno je otkrivena i radnja ove nove turske serije koja će ako sve bude kao što se očekuje biti jedna od zapaženijih u novoj sezoni. Od ranije je poznato da će važne uloge u seriji tumačiti Baris Kilic, Evrim Alasya, Sila Turkoglu i Dogukan Gungor. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Gold Film.

Priča serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice će pred publikom otkriti sukob dve potpuno različite porodice. Videćemo veliki sukob ove dve porodice, koje su međusobno povezane ljubavlju svoje dece. U liku po imenu Doga, Sila Turkoglu će dati život jednom od najistaknutijih likova u priči serije. Već je od same najave da ćemo gledati projekat bilo zanimljivo kako će se Dogukan Gungor i Sila Turkoglu uskladiti na sceni.

Gledaćemo priču koja će rasvetliti kakve teškoće izaziva susret porodica koje se međusobno razlikuju u socijalnom smislu, kako se odnosi razvijaju nakon toga i šta se dešava u procesu međusobnog razumevanja. U tom smislu, scenaristi Melis Civelek i Zeynep Gur kao da predstavljaju mnoge poznate detalje iz stvarnih života, ističući današnju stvarnost i dovodeći publiku u prvi plan.

Datum početka ove nove turske TV serije biće poznat u danima koji slede.

NOVO - Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet ima dva važna ženska lika

By: TV Exposed