Pinar Deniz je zbog Ceylin postala hrabrija!

Najuspešnija TV serija Kanala D, Yargi / Presuda, koja je bila veoma zapažena prošle sezone, takođe je pomogla glavnoj glumici Pinar Deniz da napravi veliki skok u svojoj karijeri.

Pinar Deniz je zbog Ceylin postala hrabrija!

Skrenuvši pažnju uspešnim nastupom u seriji, Pinar Deniz je rekla da je postala hrabrija osoba zahvaljujući liku Ceylin.

Serija Yargi / Presuda, sa Pinar u pratnji Kaana Urgancioglua u glavnoj ulozi, privukla je dosta pažnje. Bez sumnje, Deniz je bila jedna od najistaknutijih glumica ove turske serije, gde je mnogo toga uticalo i na njenu ličnost.

Ceylin, koju igra mlada glumica, postala je najupečatljiviji lik u seriji zahvaljujući uspešnom nastupu Pinar Deniz.

Ceylin, koju je oživela Deniz, je izuzetno snažna, otvorena žena koja se uvek suprotstavlja nepravdi i veoma je pametna. Pinar, koja je dala primer mladim ženama sa ovim likom, rekla je da je sa Ceylin počela da vidi sebe jačom.

U intervjuu za časopis Elle, Pinar Deniz je izjavila da je ranije bila veoma neodlučna da izrazi svoje misli, ali je postala hrabrija nakon što je počela da glumi Ceylin.

Pinar je između ostalog izjavila: „Sa Ceylin sam postala mnogo hrabrija i sposobnija da govorim direktno svoje misli. Takođe sam naučila da reći 'ja' nije loš osećaj. Zahvaljujući Ceylinovim iskustvima, moje polje igre se proširilo, kao da sam više dosegla ženu u sebi.”.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Onur Seyit Yaran ne zanemaruje porodicu

By: TV Exposed