Zapanjujuća ispovest Dilan Cicek Deniz

Turska glumica Dilan Cicek Deniz je na ekrane došla sa glavnom ulogom uz Serkaya Tutuncua u TV seriji Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar.

Zapanjujuća ispovest Dilan Cicek Deniz

Foto Credits: RiriNano

Međutim, serija je kratko trajala jer je gledanost bila niska. Popularna glumica sada se pred obožavaocima pojavljuje kao lik Konstance u pozorišnoj predstavi Amadeus. Glumica, koja se pojavila pred objektivom decembarskog izdanja Instyle magazina, dala je iskrene izjave o svojoj karijeri i privatnom životu.

Dilan Cicek Deniz, koja je učestvovala u projektu pod nazivom Kal, koji je emitovan na Netflixu sa Burakom Denizom, rekla je: „Ne želim da radim na poslu koji ima zabrinjavajući broj pratilaca. Učestvujem samo u projektima od kojih mi srce kuca i raduje me. Do sada sam birala samo poslove u kojima ću se osećati dobro. I postigla sam dobre rezultate. Želim da se bavim poslovima od kojih mi srce kuca jako i čine me srećnom.” .

Navodeći da je njen glavni životni san da „nastavi da bude srećna“, glumica je rekla: „Samo treba da budem srećna. Ne osećam nikakvu prazninu unutra. Da objasnim, imam svoju stranu koju niko neće razumeti. Tako je od kad sam bila klinka“, rekla je. Deniz, koja se proslavila ne samo glumom već i lepotom, a potom je iznenadila obožavaoce priznanjem o svom telu. Dilan Cicek Deniz je izjavila; „Nisam potpuno mirna sa svojim telom, osim malih mana. „Godinama sam bila izložena lošim rečima o svojoj slabosti“, rekla je glumica i pomalo zapanjila mnoge. Navodeći da voli da piše, Dilan bi u budućnosti mogla imati iznenađenje za svoje fanove. Cicek Deniz je na ovu temu dodala: „Pisanje je za mene bekstvo. Imam knjigu snova. O tome ćemo snimiti kratki film.“.

NOVO - Kerem Bursin i serija Bi’ Tuhaf Hikaye privlače sve više pažnje (FOTO)

By: TV Exposed