Birce Akalay o seriji Kus Ucusu / Let ptica

Serija Kus Ucusu / Let ptica, čija je prva sezona emitovana na Netflixu prošle godine, dobila je veliko priznanje.

Birce Akalay o seriji Kus Ucusu / Let ptica

Foto Credits: Internet Haber

Birce Akalay, koja je preuzela glavnu ulogu sa Ibrahimom Celikkolom i Miray Daner, imala je veoma efektnu ulogu.

Sa uspehom serija Kus Ucusu i Mezarlik / Groblje na Netflixu, interesovanje za glumicu iz inostranstva eksponencijalno je poraslo. U ovom procesu, Birce Akalay nije prihvatala ponude iz neke televizijske serije i čekala je sudbinu projekta Kus Ucusu / Let ptica.

Serija je konačno odobrena za drugu i treću sezonu, a ekipa je na snimanju mesecima. Birce Akalay je najavila da će od 6. juna biti završeno snimanje treće sezone serije Kus Ucusu.

Akalay je jedno od imena koje je učestvovalo na zatvaranju međunarodnog skupa koji je organizovao Ay Yapim. Poznata glumica je na tom dogadjaju izjavila:

„Mislim da je to dobar korak za našu industriju, bioskopsku industriju. Mislim da su se sastali različiti ljudi iz iste industrije iz 120 zemalja, održani su paneli“, i ukazala na značaj ovog događaja.

Sezona 4?!

Poznata glumica, koja je podelila i najnovije informacije o seriji Kus Ucusu / Let ptica, rekla je:

„Set ide dobro, uskoro ćemo ga završiti. Završavamo Kus Ucusu 6. juna, izgleda. Ne znam da li će biti četvrte sezone, čini se da za sada ne postoji takva ideja, ali nije potvrđeno.”.

Mnogi gledaoci očekuju da će projekat serije Kus Ucusu biti završen u trećoj sezoni. Međutim, pominjanje mogućnosti četvrte sezone od strane Birce Akalay ukazuje da je scenario takođe pogodan za ovo i da se četvrta sezona serije može snimiti. Naravno, ovaj razvoj događaja ostavio je ljubitelje serije u velikoj radoznalosti.

View this post on Instagram

A post shared by BirceAkalay (@birceakalay)

NOVO - Gun Isigim / Moje sunce je naiščekivanija turska serija ovog leta!

By: TV Exposed