Šuška se - Halit Ozgur Sari u seriji Yalniz Kurt / Usamljeni vuk?!

Stigle su nove vesti vezane za turskog glumca Halita Ozgura Sarija. U pitanju su za sada nepotvrđene informacije, a evo i o čemu je reč.

Šuška se - Halit Ozgur Sari u seriji Yalniz Kurt / Usamljeni vuk?!

Foto Credits: DiziCentral

Prema nezvaničnim informacijama mladi i veoma talentovani turski glumac Halit Ozgur Sari pregovara sa Osmanom Sinavom za ulogu u njegovom novom projektu. Ova informacija dakle još uvek nije potvrđena, ali dosta izvora tvrdi da je tačna. U pitanju su navodno pregovori za ulogu u Osmanovoj novoj seriji Yalniz Kurt / Usamljeni vuk. Reč je o akcionoj seriji koja će doneti borbu protiv moćne terorističke organizacije.

U glavnim ulogama u seriji Yalniz Kurt će se naći Cihan Unal, Hasan Deniz Yaran, Damla Cobar, Murat Han i Kursat Alniacik. Scenario za ovu tursku seriju pišu Sevket Dedelicioglu, Murat Koca i Alper Erze. Serija će biti emitovana na kanalu ATV TV.

Kada je u pitanju Halit Ozgur Sari, uloga u ovom projektu bi mogla da mu bude sedma u karijeri. Poslednja serija na kojoj je radio je Kardeslerim / Moja braća. U njoj je glumio Kadira Erena. Pre toga se pojavio u seriji Kirmizi Oda i filmu Son Yaz. Poznat je i kao Kerem iz serije Sampiyon i Arif iz Netflixovog hita The Protector.

NOVO - Ibrahim Celikkol uživa u snegu sa malenim Alijem (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed