Jedna nova turska TV serija pred otkazivanjem, ali koja?!

Na društvenim mrežama kruže informacije da je jedan veliki projekat, jedna nova turska televizijska serija pred otkazivanjem. Postavilo se logično pitanje koja je serija u pitanju.

Jedna nova turska TV serija pred otkazivanjem, ali koja?!

Foto Credits: IMDB

Kao glavni kandidati u ovoj ne baš sjajnog kategoriji izdvojile su se dve serije, dva projekta koje su najavljene dosta zvučno. Serija Intibah koju priprema kompanija BKM a za koju je zadužen Hilal Saral je jedna od njih. Prvi scenario nije zadovoljio produkciju, a potom su zamenjeni i scenaristi, ceo tim scenarista. Vesti o novom scenariju za ovaj projekat nije bilo. Nakon toga pojavila se informacija da bi serija mogla da bude otkazana u potpunosti.

Aytac Sasmaz, koji je trebao da tumači glavnu ulogu u ovom projektu otišao je da radi na velikoj i ambicioznoj istorijskoj seriji. U isto vreme, glumac je otpratio nalog TV Kanala D na Instagramu gde je pomenuta serija trebala da bude emitovana. Sve to dovelo je do logičnog zaključka da je upravo serija Intibah ta koja će biti otkazana.

Drugi ozbiljan kandidat je serija Hanedan / Dinastija. U pitanju je serija koja je najavljena sa velikim optimizmom u medijima, s obzirom da se radi o rimejku veoma popularne američke drame. Nakon toga međutim nisu usledile gotovo nikakve vesti o ovom projektu. Tako da je moguće da je projekat koji je otkazan upravo serija Hanedan, a moguće je i ova serija kao i Intibah pred gašenjem. Zvaničnih informacija za sada nema.

Ono što jeste sigurno je da nije u pitanju nova serija u kojoj će se pojaviti Cagatay Ulusoy. Izbor glumačkog kadra za ovaj projekat je uveliko u toku i fanovi popularnog glumca nemaju razloga za brigu. Sve vezano za seriju Suslu Korkuluk / Štrašilo se odvija kako je predviđeno.

NOVO - Još jedan glumac iz Cukura u seriji Uc Kurus / Tri novčića

 By: Milt-TV Exposed