Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 4

Murat je primijetio da se Hasret potpuno promijenila, a Nesrin odlučuje pomoći Muratu. Spajajući tragove, Burhan shvaća da Hasret nije u Kirklareliju te se osvećuje nad Muratom. Unatoč tome što se na početku i dogovore, kada se dogodi jedna stvar, Hasret je primorana poći s ocem. Nakije nikako ne može prestati razmišljati o Burhanu pa ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 4

Murat je primijetio da se Hasret potpuno promijenila, a Nesrin odlučuje pomoći Muratu. Spajajući tragove, Burhan shvaća da Hasret nije u Kirklareliju te se osvećuje nad Muratom. Unatoč tome što se na početku i dogovore, kada se dogodi jedna stvar, Hasret je primorana poći s ocem.

Nakije nikako ne može prestati razmišljati o Burhanu pa zajedno s Muratom ode u mahalu Suru. Burhan odvede Murata na jedno uzvišeno mjesto te ga s jedne strane ispituje, a s druge nagovara da glazbeni tečaj djeci u naselju. Berrin se vratila s uspješnoga koncerta u inozemstvu, a na konferenciji za novinare proživljava napete trenutke s Leventom.

Kada sazna da će se održati glazbeno natjecanje, Kadir se odluči vratiti u školu te se s Gulnaz ponovno upiše u istu. Sa šampanjcem u rukama Berrin odlazi u Muratovu kuću proslaviti uspješnu inozemnu turneju, a kada Hasret navečer popije malo previše, i Berrin se ne uspije zabaviti kako treba. Nersin primijeti da se Berrin i Ethem zbližavaju. Hasret počne s privatnim tečajem dikcije i lijepoga ponašanja, tako da ju čeka vrlo naporan goram.

Levent organizira otvaranje privatnoga restorana-kluba i poziva Hasret na otvorenje. Nakon što je duga nagovarala Murata, Hasret uspije dobiti dopuštenje. I dok je taman išla pokazati što je naučila na predavanjima i bila nadomak toga da stekne Muratovu zahvalnost, Leventovo iznenađenje to će spriječiti.

By: TV Exposed