Asli Tandogan se vraća na TV ekrane serijom Uvey Anne / Maćeha

Asli Tandogan, rođena 1979. godine, ostvarila je veoma uspešne radove u prvim godinama svoje glumačke karijere koju je započela 2003.

Asli Tandogan se vraća na TV ekrane serijom Uvey Anne / Maćeha

Foto Credits: Haberler

Asli Tandogan, koja je ostala u pamćenju mnogih gledalaca sa likom Dilan u TV seriji Aska Surgun, postala je veoma popularno ime početkom 2000-ih sa likom Lamije u TV seriji Dudaktan Kalbe.

Pored serije Kapalicarsi, glumica, koja je stekla značajna iskustva u različitim produkcijama, postala je i jedno od traženih imena filmova. Glumica, koja se retko pojavljivala na televizijskom ekranu posle TV serije Evimdeki Dusman 2018. godine, vraća se na televizijski ekran posle duže pauze.

Asli Tandogan će ponovo biti na snimanjima sa TV serijom Uvey Anne / Maćeha, koja će biti emitovana na ATV ekranu u leto ove godine. Preliminarne pripreme za seriju se nastavljaju, a glumci su se okupili na čitalačkim probama.

Poznata glumačka ekipa

U glumačkoj ekipi ove nove turske serije nastupaće imena kao što su Hazal Filiz Kucukkose, Kutsi, Asli Tandogan, Ezgi Senler, Aysegul Gunay i Hakan Eratik.

Gledaćemo Asli Tandogan u liku po imenu Ipek Zengin u seriji Uvey Anne, čiji scenario piše Yasemin Kirbas. Posle dužeg vremena, Tandogan, koja će se pojaviti pred publikom kao emotivna i energična majka na televiziji, čini se da će impresionirati svoje fanove svojim likom Ipek Zengin.

Za seriju u režiji Yasemin Turkmenli, ekipa će se na setu okupiti u Mugli krajem maja i početi snimanje.

NOVO - Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan u seriji Gun Isigim / Moja sunce

By: TV Exposed