Hazal Kaya podržala Sevval Sahin

Turska glumica Hazal Kaya pružila je podršku Sevval Sahin. Sahin se našla u centru pažnju, i brzo je postala predmet podsmeha u Turskoj kada je u jednom TV šou u najmanju ruku ispala smešna. Sevval nije pokazala neko zavidno znanje po nekim osnovnim i lakim pitanjima, i zbog toga su je mnogi osudili i počeli ...

Hazal Kaya podržala Sevval Sahin

Turska glumica Hazal Kaya pružila je podršku Sevval Sahin.

Sahin se našla u centru pažnju, i brzo je postala predmet podsmeha u Turskoj kada je u jednom TV šou u najmanju ruku ispala smešna. Sevval nije pokazala neko zavidno znanje po nekim osnovnim i lakim pitanjima, i zbog toga su je mnogi osudili i počeli da zbijaju šale na njen račun. Među prvim osobama koje su joj pružile podršku našla se glumica Hazal Kaya. Hazal je podršku pružila javno, putem njenih društvenh mreža.

S druge strane, mis Turske iz 2018. godine najavila je tužbe protiv turskog ogranka CNN-a na kom je emitovan sporni TV show. Oni su objavili kompletan intervju, bez isečenih scena koje su ranije bile dogovorene. Upravo zbog tih scena koje su trebale biti isečene Sevval je postala glavna tema, i predmet podsmeha mnogih u Turskoj.

NOVO - Čelnik RTUK-a o odnosu sa Netflixom

By: TV Exposed