Počinje velika borba za rejting za seriju O Kiz / Ta devojka

Serija O Kiz / Ta devojka, koja se emituje na ekranu Kanala D sredom uveče, uspela je da impresionira veliki broj fanova svojom zanimljivom pričom i snažnom glumom.

Počinje velika borba za rejting za seriju O Kiz / Ta devojka

Foto Credits: Haberler

Još jedan prijatan razvoj bio je to što je i gledanost serije, od koje je Kanal D očekivao veliki uspeh, takođe bila dobra. Druga epizoda serije, koja je emitovana prošle srede, dobila je veliko priznanje i postala najgledanija serija u total kategoriji rejtinga. Pravi problem je počeo za seriju O Kiz, koja je privukla veliku pažnju jer je jedna od najambicioznijih novih serija nove sezone.

Sa porastom konkurentskih drama, rejting za O Kiz / Ta devojka će imati gorući takmičarski efekat. Sa početkom Fox TV serije pod nazivom Bir Peri Masali / Bajka, u sredu uveče, serija ATV Kurulus Osman takođe će se sastati sa publikom od sledeće nedelje. Kurulus Osman će biti u etru sa svojom 4. sezonom, a rezultati gledanosti naredne epizode, otkriće da li može da održi uspeh prve dve epizode projekta ​​O Kiz.

Pored veličanstvene glume Erkana Petekkaye, Dilin Doger, Sezin Akbasogullari i Cengiz Orhonlu takođe su izveli predstave koje zaslužuju da budu predmet pohvala.

Serija, koja je uspela da postane miljenik publike svojim snažnim scenarijem, različitom pričom i glumačkim izvedbama, takođe nailazi na podršku velike baze fanova na društvenim mrežama. O dve epizode ​​projekta O Kiz, koje su došle na ekran, naširoko se pričalo na društvenim mrežama. Erkan Petekkaya, koji je svojim glumačkim nastupom još jednom dobio sjajne ocene publike, izazvao je sjajnu interakciju na društvenim mrežama.

NOVO - Elcin Sangu u novom projektu u kojem ju je teško prepoznati! (FOTO)

By: TV Exposed