Elcin Sangu u novom projektu u kojem ju je teško prepoznati! (FOTO)

Elcin Sangu, koja je stekla slavu serijom Kiralik Ask, kasnije je došla na ekrane sa nekoliko serija, ali nije mogla da dobije očekivano interesovanje osim za TV seriju Carpisma / Sudar.

Elcin Sangu u novom projektu u kojem ju je teško prepoznati! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Sangu, koja je učestvovala u serijama Iyi Gunde Kotu Gunde / Dobri dani, loši dani, Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće, bila je frustrirana zbog projekata koji su dospeli u rano finale.

Ime Elcin Sangu pominjalo se i u seriji pod nazivom Cop Adam / Krupeij, za koju se očekuje da će biti emitovana na Star TV-u. Razgovarano je i o mogućnosti da glumi sa Enginom Altanom Duzyatanom u ovoj TV seriji u produkciji kompanije OGM Pictures, koja je potpisala mnoge zapažene projekte poslednjih godina. Glumica, koja nije mogla da pronađe ono što je želela u projektima TV serija, ovog puta se sprema da smisli još jedan projekat! Uskoro počinje mjuzikl u kome će se pojaviti. Elcin, inače diplomac operskog odeljenja Univerziteta Mersin, ovog puta se sprema da izađe na scenu.

Elcin Sangu će deliti binu sa poznatim pevačem Haykom Cepkinom! Dok je mjuzikl već stvar kurioziteta, fotografije Cepkina i Sangu snimljene za najavu za mjuzikl počele su da se pojavljuju na društvenim mrežama.

Mjuzikl Jekill&Hide, u kojem će duo deliti glavne uloge, biće postavljen u Zorlu PSM-u od 23. oktobra. Imidž Sangu za mjuzikl bio je veoma cenjen od strane njenih fanova. Takođe je bilo teško onima koji su prvi put videli fotografiju da prepoznaju Elcin. Evo i pomenutog postera.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

NOVO - Da li se Yargi / Presuda može svrstati u najbolje turske serije?!

By: TV Exposed