Furkan Palali u seriji Sebeke / Mreža

Turski glumac Furkan Palali dolazi da očara svoje fanove svojim novim projektom serije. U novoj sezoni špijunske i detektivske priče u televizijskim serijama i dalje privlače veliku pažnju.

Furkan Palali u seriji Sebeke / Mreža

Foto Credits: Internet Haber

Murat Yildirim pridružio se glumačkoj ekipi umesto Caglara Ertugrula kao glavni glumac u seriji Teskilat / Organizacija u trećoj sezoni. Nakon ove promene, serija Teskilat se vratila u stara vremena i povezala sa sobom veoma veliku publiku. Zbog radoznalosti o pričama o agentima, na TV ekranu Show TV-a krenula je TV serija Sipahi, a Kaan Yildirim, koji je preuzeo glavnu ulogu, otkrio je da je vredno radio za svoju ulogu u prvoj epizodi.

Teskilat i Sipahi serije ističu se kao produkcije pune akcije sa agentima i detektivskim temama. Sada, Furkan Palali priprema sličan projekat. Za platformu TRT Digital, koja će biti otvorena 2023. godine, nove serije nastavljaju da se snimaju jedna za drugom.

Jedna od ovih serija biće i produkcija pod nazivom Sebeke / Mreža. Palali, kojeg ćemo gledati kao komesara Alija u seriji, takođe je napravio novi imidž za svoju novu ulogu. Obožavaoci koji su videli novi imidž glumca takođe su bili malo iznenađeni.

Furkan Palali, koji je ošišao kosu i doveo je u drugačiji oblik za seriju Sebeke, koja je počela da se snima, privukao je veliku pažnju TV serijom Bir Zamanlar Cukurova / Bilo jednom u Čukurovoj. Sa nestrpljenjem se iščekuje i novi projekat glumca. Glumac, koji će krenuti za kriminalcima u ulozi komesara Alija u projektu nove TV serije pod nazivom Mreža, u ovom projektu biće partner Pelin Karahan.

NOVO - Vreme je da Ozge Gurel i Serkan Cayoglu dotaknu srca miliona novim TV serijama!

By: TV Exposed