Vreme je da Ozge Gurel i Serkan Cayoglu dotaknu srca miliona novim TV serijama!

Ozge Gurel i Serkan Cayoglu, koji su postali popularni nakon partnerstva i uspešne harmonije u seriji Kiraz Mevsimi / Sezona trešanja, svoju ljubav koja je tada počela krunisali su brakom ovog leta.

Vreme je da Ozge Gurel i Serkan Cayoglu dotaknu srca miliona novim TV serijama!

Foto Credits: RiriNano

Par, koji je jedan od parova o kojima se najviše priča poslednjih godina, nastavlja da pokazuje koliko su poštovanje i ljubav vredni u vezi, kao i njihovi stavovi koji godinama odražavaju najčistiji oblik ljubavi. Dvojac Serkan Cayoglu i Ozge Gurel doživljava veliko uzbuđenje zbog dve različite serije u ovo vreme kada je 2022. godina blizu kraja.

Serkan Cayoglu, koji će se pojaviti kao muška glavna uloga u TV seriji Ask-i Destan Gulcemal, priprema se za novi posao. Očekuje se da će snimanje ove turske serije početi ubrzo nakon završetka kastinga. Ozge Gurel je, sa druge strane, otvorila novi put u karijeri svojom novom TV serijom Sipahi, čija je prva epizoda emitovana u ponedeljak, 12. decembra. Glumica, koja je pred publiku izašla u liku komesarke Canan, prvi put u karijeri učestvuje u akcionoj produkciji, a za ulogu Canan stekla je novo iskustvo pohađajući obuku za oružje.

Ozge Gurel je na tu temu izjavila: „Veoma smo uzbuđeni. Snimanje ide veoma dobro. To je set u kojem zaista uživam i veoma sam zadovoljna. Veoma sam uzbuđena, ona je za mene sasvim drugačiji lik.” Poput Ozge, Serkan Cayoglu doživljava uzbuđenje svoje nove serije.

Serkan, čiji fanovi željno čekaju da se vrati na ekran, rekao je: „U pripremnom smo periodu. Nadamo se da ćemo uskoro ući na set i napraviti dobar projekat.”

Poznato je da će 2023. godina proteći sa veoma užurbanim postavljenim danima za dvoje uspešnih glumaca koji ističu da bez obzira na zgusnut raspored uvek nadju vremena jedno za drugo.

NOVO - Važna poruka iz serije Yargi / Presuda

By: TV Exposed