Gizem Arikan u novoj TV seriji Kod Adi Kirlangic

Mlada glumica Gizem Arikan, koja se od 2018. godine pojavljuje pred publikom sa različitim projektima na setovima, u novoj sezoni će se ponovo sresti sa publikom na ekranu TRT1.

Gizem Arikan u novoj TV seriji Kod Adi Kirlangic

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja će se pojaviti u potpuno novoj seriji pod nazivom Kod Adi Kirlangic / Kodno ime lasta, deliće glavnu ulogu sa Serkanom Senalpom u ovom projektu.

Gizem Arikan, koja je preuzela izazovan zadatak sa serijom u kojoj će biti ispričana priča o mladim ljudima koji vole tehnologiju, nedavno je postala zapaženo ime svojim uspešnim nastupima u različitim projektima.

O glumici, koja je privukla veliku pažnju likom Merjem u dnevnoj TV seriji Yarali Kuslar, mnogo se pričalo sa likom Didem u nezaboravnoj TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz.

Uskoro više detalja o novom projektu

Glumica, koja je takođe učestvovala u TV seriji za mlade pod nazivom Icimizdeki Ates, ali je imala nesreću da je projekat kratko trajao, sada je ponovo na setovima sa TV serijom Kod Adi Kirlangic.

Tu su i iskusni glumci u novoj TV seriji Kodno ime lasta, koja je kandidat da privuče pažnju gledalaca svih uzrasta svojim scenama punim komedije, tehnologije i uzbuđenja.

U ovoj seriji moći ćemo da gledamo i glumce kao što su Mine Teber, Ayhan Tas, Zeynep Kankonde.

U narednom periodu znaćemo više detalja o radnji kao i ostatak glumačkog kadra.

View this post on Instagram

A post shared by Gizem Arıkan (@gizemkio)

NOVO - Dogukan Gungor otkrio koja scena ga je posebno impresionirala u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed