Mert Ramazan Demir - novi miljenik gledalaca turskih serija!

Serija Yali Capkini koja je počela u novoj sezoni ima sve veći broj gledalaca. Velike zasluge za to ima glavni glumac Mert Ramazan Demir.

Mert Ramazan Demir - novi miljenik gledalaca turskih serija!

Foto Credits: Haberler

Nakon svega nekoliko, istina zaista uspešnih epizoda turske serije Yali Capkini, slobodno se može reći - Mert Ramazan Demir je novi miljenik publike, odnosno onih ljudi koji gledaju turske serije. Mladi turski glumac je rodjen 1998. godine a na ekranima se pojavljuje negde oko dve godine. Prvu ulogu imao je u TV seriji Ciplak 2020. godine. Iste godine se pojavio i u seriji Ogretmen | Učitelj. Iako je ovaj projekat potrajao svega devet epizoda na kanalu Fox TV, Mertov talenat nije prošao nezapaženo.

Angažovan je od strane dve digitalne plartforme u kratkom vremenskom periodu. Za domaću, tursku platformu Exxen je snimio seriju Olum Zamani a za digitalnu platformu Netflix film UFO.

Njegova najnovija uloga, lik Ferita u TV seriji Yali Capkini mu donosi veliku popularnost. Ono po čemu se ova serija ističe je da privlači pažnju podjednako kako u Turskoj, tako i u inostrastvu. U skladu sa tim broj fanova koje Mert Ramazan Demir ima širom sveta je sve veći. Uz to, potvrdjene su i lepe vesti za njegove obožavaoce. Ovaj talentovani turski glumac će se pojaviti u dugo očekivanoj Netflixovoj seriji Sahmaran. Glavna glumica te serije Serenay Sarikaya je u novom intervjuu najavila da tu digitalnu seriju možemo očekivati početkom naredne godine.

Ukoliko se nastavi ovakav rast TV serije Yali Capkini, ne bi bilo iznenadjenje da broj fanova koje ima Mert Ramazan Demir bude i dvostruko veći pa da od te popularnosti profitira i serija Sahmaran i sam Netfix. To je nešto što je sasvim realno i što vrlo verovatno niko nije mogao ni da predvidi kada je prošle godine snimana prva sezona tog Netflixovog projekta.

NOVO - Kerem Bursin nije demantovao vest o pomirenju sa Hande Ercel!

By: TV Exposed