Uskoro finale prve sezone serije Erkek Severse / Ako čovek zavoli

Kompanija Gold Film zadužena je za seriju pod nazivom Erkek Severse / Ako čovek zavoli. Ovaj projekat je stekao veoma pozitivne kritike.

Uskoro finale prve sezone serije Erkek Severse / Ako čovek zavoli

Foto Credits: IMDB

Serija Erkek Severse / Ako čovek zavoli je imala svoju premijeru 20. januara ove godine. Reč je o internet seriji koja se emituje na digitalnoj platformi BeIN Connect. Serija se polako bliži svom finalu. Kao što je i predvidjeno, prva sezona ove turske serije će imati 13 epizoda.

Za fanove ove serije lepe vesti. Projekat je već obnovljen za drugu sezonu. Snimanje epizoda za sezonu dva turske serije Erkek Severse / Ako čovek zavoli počinje uskoro.

Ovaj projekat se snima u Istanbulu i ima veoma dobar glumački kadar. Glavne uloge u seriji tumače Alperen Duymaz i Busra Develi.

Pored njih, u seriji glume Yasemin Kay Allen, Gorkem Sevindik, Yagiz Can Koynali, Tolga Gulec, Asena Tugal, Cagri Citanak. Uloge u ovom projektu imaju i Asli Sumen, Ece Ozdikici, Bahar Suer, Tahir Yilmaz i drugi.

U radnji ove turske internet serije gledamo priču o Zeynep (Busra Develi) koja je razvedena, majka dvoje dece i koja je izgubila veru u ljubav. Veru u ljubav joj se vratila kada je upoznala Kenana (Alperen Duymaz)...

NOVO - Kerem Bursin tugu za Hande leči u teretani?

By: Milt-TV Exposed