Zapaženi rezultati turske serije Sahmaran | Šahmaran

Juče smo postavili pitanje da li je turska serija Sahmaran | Šahmaran bila vredna čekanja. Sada nakon samo nekoliko dana od premijere već imamo odgovor - da.

Zapaženi rezultati turske serije Sahmaran | Šahmaran

Foto Credits: IMDB

Serija Sahmaran | Šahmaran je zaista drugačija od drugih po svojoj radnji. Priča sadrži elemente naučne-fantastike i to je činjenica koja se nekom dopada ili ne. Oni koji su gledali seriju Sahmaran za nju uglavnom imaju reči hvale. U prilog tome govori i činjenica da se serija Šahmaran u 26 zemalja našla na vrhu gledanosti na listi koju je objavio Netflix. Naravno, u Turskoj serija zauzima 1. mesto.

Generalno, kritike su veoma dobre, a glumci su odradili sjajan posao u ovom projektu. Ono što je takodje postalo poznato je činjenica da je serija zaista zainteresovala mnoge. Na društvenim mrežama se dosta piše o seriji, diskutuje o raznim temama i mnogi su već nestrpljivi kada je u pitanju druga sezona.

Nastavak serije Sahmaran | Šahmaran će doneti neka razrešenja i sigurno privući dosta pažnje. Podsećamo, sezona 2 ove turske serije je već snimljena i nalazi se u post-produkciji, a kada će biti emitovana za sada nije poznato.

Do tada će glavni glumci ove digitalne serije raditi na svojim TV serijama. Mert Ramazan Demir briljira u seriji Yali Capkini i nastavlja svoj uspešan put. Burak Deniz će tumačiti glavnu ulogu u seriji Iki Yabanci | Dva stranca u kojoj će mu partnerka biti Hande Ercel. Snimanje te serije počinje uskoro. Serenay Sarikaya će tumačiti glavnu žensku ulogu u TV seriji Aile | Porodica, čije je snimanje počelo, a premijera se očekuje u februaru mesecu. Partner glumice u seriji kojom će se Serenay vratiti na TV ekrane nakon 8 godina biće Kivanc Tatlitug.

Posebnu pažnju su privukle i slike sa gala premijere ovog projekta. Evo i kako su ovi divni glumci izgledali na predstavljanju serije koja se sve više ističe.

NOVO - Serija Cop Adam / Čiča gliša je u jednom parametru oduvala konkurenciju!

By: TV Exposed