Velika kriza u TV seriji Emanet!

Velika je kriza u dnevnoj seriji Kanala 7 Emanet. Kriza je nastala između glavne glumice Sile Turkoglu i njene producentske kuće. Prema tvrdnji producentske kuće, Sila je bez dozvole i dogovora napustila seriju.

Velika kriza u TV seriji Emanet!

Foto Credits: Dizilah

Serija Emanet, koja se emituje svakog radnog dana na Kanalu 7 i koja je izazvala veliku pažnju, posebno u inostranstvu, bila je vredna pažnje. Izbila je velika kriza između glavne glumice serije Sile Turkoglu i producenta Karamela Yapima. Prema navodima, Sila Turkoglu je napustila seriju. U izjavi koju je dao Karamel Yapim, saopšteno je:

Sila Turkoglu, glavna glumica naše serije Emanet, obavestila je našu kompaniju da ne želi da bude u seriji u trećoj sezoni, a ovaj zahtev nismo smatrali odgovarajućim, jer se njen ugovor i priča nastavljaju. Ova glumica nas je obavestila preko svog advokata da joj ugovor treba odmah raskinuti u poslednjoj nedelji snimanja, inače ne želi da bude na snimanju. Smatrali smo da to nema osnova, jer njen ugovor traje i ovaj zahtev smo odbili.

Nažalost, glumica Sıla Turkoglu nije učestvovala u snimanju finala aktuelne sezone, zbog čega je finale završeno sa kaskaderom. Glumica takođe nije učestvovala u tizer snimanjima nove sezone, što je traženo od produkcije i potpuno je prekinula komunikaciju sa našom kompanijom.

Ovakav stav, koji je nespojiv sa profesionalnim principima i univerzalnim etičkim pravilima, stavio nas je pod veliki moralni i materijalni teret naših sagovornika. Želimo da izrazimo da nam je posebno žao zbog ove situacije koju je izazvala glumica, koja je svojim ponašanjem viktimizirala naše gledaoce, emitera Kanal 7, prateći našu distributersku kompaniju i emiterske kanale u inostranstvu. Ovim, sva ova protivpravna dela našeg aktera ocenjujemo mi i naš pravni tim.

Preduzećemo sve neophodne pravne lekove u skladu sa rezultatom koji treba da se postigne; Saopštavamo ovo svim našim cenjenim gledaocima u Turskoj i inostranstvu, obaveštavamo emiterski kanal i naše emitere u inostranstvu.” stoji u objavi ove kompanije.

NOVO - Uraz Kaygilaroglu pored serija radi i drugi važan zadatak!

By: TV Exposed