Uraz Kaygilaroglu pored serija radi i drugi važan zadatak!

Turski glumac Uraz Kaygilaroglu nastavlja da se pojavljuje sa likom Kartala u TV seriji Uc Kurus na kanalu Show TV. Ovaj projekat se polako bliži svom kraju.

Uraz Kaygilaroglu pored serija radi i drugi važan zadatak!

Foto Credits: Dizilah

Epizoda 26 ove turske serije biće emitovana danas, u ponedeljak, 16. maja, a priča će se završiti 28. epizodom 30. maja. Uraz Kaygilaroglu je ostavio snažan utisak svojim uspešnim nastupom u Uc Kurus-u i izašao pred publiku sa sasvim drugačijim uloga u seriji Ersan Kuneri, koja je emitovana i dostupna na Netflixu.

Serija Ersan Kuneri je produkcija od 8 epizoda koju je dizajnirao Cem Yilmaz kao sasvim drugačiji koncept. Cem je takođe dao važnu ulogu Urazu Kaygilarogluu u ovoj seriji. Iako je priča o liku Ersanu Kuneriju, producentu erotskih filmova, kritički pristup današnjem svetu, postoje i ozbiljne kritike same serije. Kaygılaroglu je u ovoj produkciji igrao lik po imenu Ibrahim Tumtum.

Uraz je u izjavi novinarima naveo da pokušavaju da završe seriju Uc Kurus i da nije jasno šta će raditi u letnjem periodu.

Glumac je rekao: „Pokušavamo da završimo seriju. Ostale su poslednje tri epizode. Onda sledi letnji raspust, malo odmora.”. Poznati glumac nastavlja da privlači pažnju i svojim direktnim prenosima na društvenim mrežama vezanim za udruženje UCIM (Asocijacija za borbu protiv zlostavljanja dece).

Uraz Kaygilaroglu, koji je takođe uključio svoje poznate prijatelje glumce u ove prenose uživo, rekao je: „Uradili smo to zajedno. Bez njih ništa ne bi bilo. Srećan sam što sam deo takvog posla. „Nadam se da će sve nastaviti da stiže do mnogih ljudi.”.

Ovim naporima, Kaygilaroglu nastavlja da razvija društvenu osetljivost protiv zlostavljanja dece i preuzima zadatak prikupljanja donacija za udruženje.

NOVO - Yagmur Tanrisevsin najavila novi projekat

By: TV Exposed