Yagmur Tanrisevsin najavila novi projekat

Turska glumica Yagmur Tanrisevsin se dobro pokazala svojim uspešnim nastupom u seriji Kalp Yarasi, koja je u februaru doživela svoje finale. Glumica, koja je dugo boravila u Antakiji kako bi snimala TV seriju sa svojim partnerom Gokhanom Alkanom, vratila se svom životu u Istanbulu kada su snimanja završena.

Yagmur Tanrisevsin najavila novi projekat

Foto Credits: IMDB

Yagmur Tanrisevsin, koja je i dalje na dnevnom redu časopisa učestvujući na događajima, dobija i nove ponude. Njeni fanovi nestrpljivo iščekuju šta će uraditi Yagmur, kojoj su producenti u poslednje vreme slali mnogo ponuda. Navodeći da je otišla u Atinu na odmor i da je prisustvovala venčanju svoje prijateljice, glumica je izjavila da joj je ovaj odmor posle serije na kojoj radila zaista prijao i bio dobar.

Mlada glumica nastaviće da ostvaruje značajne korake u karijeri koje će preduzeti u narednom periodu.

Yagmur Tanrisevsin, koja je izjavila: „U ovom trenutku su u toku nove pripreme za projekat“, rekla je i dodala da se malo odmorila pošto je čeka intenzivan i uzbudljiv period. Ove reči glumice shvaćene su kao da će se uskoro pojaviti pred svojim fanovima sa novim projektom.

Pored toga, glumica, koja je zainteresovana za keramiku i planira da otvori izložbu, nastavlja sa pripremama na ovu temu. Glumica je dodala:

„Trenutno su u toku pripreme za nove projekte. Imam pripreme za novu izložbu. Smatram to dobrom i korisnom stvari. Serija je završena, izašli smo iz intenzivnog tempa. Uzela sam mali odmor, odmorila se. Sada me čeka lep, uzbudljiv period.”.

NOVO - Dve velike ljubavi Burcu Biricik

By: TV Exposed