Dve velike ljubavi Burcu Biricik

Turska glumica Burcu Biricik dobija priznanje za ulogu Nalan u popularnoj TV seriji Camdaki Kiz. Glumica, koja je veoma popularna svojim nastupom u produkcijama u kojima učestvuje, takođe je ime koje njeni fanovi sa interesovanjem prate na društvenim mrežama sa skromnim, iskrenim i veselim držanjem.

Dve velike ljubavi Burcu Biricik

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je 2016. godine bila udata za fotografa Emrea Yetkina, takođe privlači pažnju srećnom vezom. Burcu Biricik, koja igra lik Nalan u seriji Kanala D o kojoj se zaista mnogo piše i priča sa velikim uspehom, s vremena na vreme iznenađuje svoje pratioce svojim objavama na društvenim mrežama.

Oni koji pomno prate Burcu vide koliko je ona odana porodici. Odrastajući u Antaliji, glumica se sastaje sa svojom porodicom kad god joj se ukaže prilika. Deca njenog brata Bekira Biricika, Eylul i Kartal su njena najveća ljubav.

Burcu Biricik je podelila fotografiju bratove dece i u opisu napisala „Ljubavi moje“. Na fotografijama se vidi i sličnost Biricikinih nećaka i nje.

Posebno je mnogo očiglednija sličnost njene nećakinje Eylul. Ono što je zanimljivo, fotografije iz detinjstva Nalan korišćene u sceni u 31. epizodi TV serije Camdaki Kız pripadale su njenoj nećakinji Eylul.

Biricik je takođe napravila lep gest koristeći fotografije svoje nećakinje u TV seriji Camdaki Kiz, što potvrđuje izreku „Devojka bi igrala tetkin ples“. Ali, naravno, samo oni koji su je pomno pratili razumeli su situaciju. Njena nećakinja Eylul, koja joj veoma liči, ukrala je nakratko ulogu od tetke u sceni serije.

NOVO - Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal postali roditelji po drugi put!

By: TV Exposed