Hoće li serija Adim Farah / Zovem se Farah biti pravi hit?!

Prva epizoda Adim Farah / Zovem se Farah, koja je emitovana na Fox TV-u u sredu uveče, prevazišla je očekivanja.

Hoće li serija Adim Farah / Zovem se Farah biti pravi hit?!

Foto Credits: IMDB

Oni koji su gledali prvu epizodu, koja je emitovana u sredu, ni na trenutak nisu mogli da sklone oči sa ekrana. Ne bi bilo pogrešno reći da je svaka scena i svaka emocija serije savršen početak za publiku.

Engin Akyurek očarao je svoje fanove likom Tahira na ekranu. To je ono što se zove glumačka harizma... Demet Ozdemir je bila sjajna u preslikavanju osećanja Farah publici. Iako je poznata po svojim romantičnim humorističnim serijama, njeni dramski projekti su mnogo promenili Demet Ozdemir i učinili je da izgleda zrelije.

Firat Tanis je takođe bio sjajan sa likom Mustafe Kosanera. Glumac, koji može da igra bilo koju ulogu, pokazao je da će detektivski aspekt serije ovog puta biti veoma jak. Sa svakim detaljem od muzike do odabranih mesta, od toka događaja do kostima, serija Adim Farah je otkrila kvalitet koji može da nadmaši čak i one koji kažu da ne gledaju TV emisije.

Luda epizoda

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, serija, odnosno prva epizoda je bila veoma cenjena. Ljubitelji kako domaćih tako i stranih TV serija podelili su brojne komentare da su sa serijom Adim Farah / Zovem se Farah ušli u drugačiji svet i da im se ovaj projekat veoma dopao. Desetine hiljada akcija je podeljeno preko taga Adim Farah, a publika je snažno pozdravila novu seriju Fox TV-a.

Bilo je mnogo postova u kojima se navodi da je scenario veoma dobar i da su glumačke izvedbe bile odlične. Za prvu epizodu serije, komentari su bili „Bila je to luda epizoda“. Uspeh reditelja se osetio kroz radnju događaja i način na koji je priča vođena. Kao rezultat toga, već od prve epizode, serija Adim Farah je pokazala da će to biti serija koju Fox TV čeka godinama i da će duboko uticati na milione ljudi.

Publika je već uzbuđena zbog druge epizode. Druga epizoda turske serije Zovem se Farah biće emitovana u sredu, 8. marta u 20 časova.

NOVO - Baris Kilic o dogadjajima koji su pogodili Tursku

By: TV Exposed