Esra Bilgic najpopularnija turska glumica prema sajtu IMDb

Esra Bilgic je na vrhu liste najpopularnijih turskih glumaca koju pravi IMDb, koji je opisan kao baza znanja za sve glumce na svetu sa informacijama koje pruža o glumcima.

Esra Bilgic najpopularnija turska glumica prema sajtu IMDb

Foto Credits: Dizilah

Esra Bilgic, koja se pred obožavaocima poslednji put pojavila u TV seriji pod nazivom Kanunsuz Topraklar, rođena je u Ankari 1992. godine, a karijeru je započela 2014. u TV seriji Dirilis Ertugrul.

Glumica, koja se pojavila u TV serijama Bir Umut Yeter, Ramo i Kanunsuz Topraklar, uvek je ostala na dnevnom redu svojim talentima, lepotom i uticajem na ogromnu publiku u inostranstvu poslednjih godina. Esra Bilgic je napravila odličan napredak i popela se na prvo mesto IMDb-ove liste najpopularnijih turskih glumaca.

Na drugom mestu je Cansu Dere, koja je ponovo napravila važan iskorak u karijeri i preuzela glavnu ulogu u seriji Sadakatsiz / Neveran. O glumici, koju obožavaoci pamte po seriji Ezel, pričalo se i njenom TV serijom Anne / Majka. Cansu Dere, koja je zahvaljujući svojoj TV seriji u inostranstvu dostigla široku bazu obožavatelja, ponovo je napravila ogroman skok na rang listi i postala druga.

Can Yaman, koji je na trećem mestu liste, ne izmiče pažnji u poslednje vreme. Glumac se trenutno pojavljuje na TV ekranima u Italiji sa serijom Viola Come il Mare i priprema za seriju El Turco koja će se emitovati na Disney plusu.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Da li će Hayat Bugun / Život danas dobiti mnogo bolju gledanost?!

By: TV Exposed