Humani deo vezan za seriju Yali Capkini koji oduševljava!

Turske serije su bez dileme jedna od najvažnijih industrija u toj zemlji. S vremena na vreme pojave se neke veoma zapaženi projekti, kao što je to slučaj sa serijom Yali Capkini.

Humani deo vezan za seriju Yali Capkini koji oduševljava!

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini ima višestruki značaj. O tome govore i sami glumci, ali ono što je takođe značajno je da se serija dopala širokim masama. Rejting je odličan, može se reći i fenomenalan i već je sada jasno da svi na ovom projektu, zajedno sa producentom serije Onurom Guvenatamom rade fantastičan posao.

Ono oko čeka kod nas ne postoji baš saglasnost je naziv ove serije na ex-yu jezicimima. Turski izraz Yali Capkini označava jednu vrste ptice koja se zove vodomar. Ipak, kod nas je često odomaćen i naziv ove serije kao Ženskaroš iz vile, koji dobro opisuje radnju serije, ali nema previše veze sa orginalnim turskim nazivom. To naravno ne menja ništa kada je u pitanju serija Yali Capkini, ali je važno istaći da se izbegnu neke nedoumice.

Oko ove turske serije postoji nešto što je dodatno izdvaja, a to je humanitarni deo. Prema pisanju turske štampe, jedan od članova moćne turske porodice Sabanci, vlasnik vile u kojoj se dešava radnja ove serije je istu iznajmio Guvenatamu i njegovoj ekipi, ali sav novac koji dobije od zakupa prosledi u humanitarne svrhe. Celokupan iznos bude uplaćen Udruženju za pomoć deci sa invaliditetom.

NOVO - Ayca Aysin Turan u suzama priznala da pati iznutra (VIDEO)

By: TV Exposed