Ayca Aysin Turan u suzama priznala da pati iznutra (VIDEO)

Turska glumica Ayca Aysin Turan bila je na ekranu prošle sezone sa serijom Ada Masali. Glumica, koja je u procesu ocenjivanja predloga za novi projekat, takođe čeka izlazak komedijskog igranog filma Sen Inandir.

Ayca Aysin Turan u suzama priznala da pati iznutra (VIDEO)

Foto Credits: NTV

Glumica je nedavno učestvovala u programu pod nazivom Empatija, koji je na NTV ekranu predstavio Ahmet Mumtaz Tazlan. Ayca Aysin Turan je postala dnevni red izjavama koje je dala u ovom programu. U poslednjih godinu dana, glumica, koja je došla na dnevni red sa svojim partnerom Alpom Navruzom u seriji Ada Masali, pojavila se u tabloidnim medijima sa vestima o razdvajanju prošlog meseca. Veliku pažnju izazvale su i reči popularne glumice o tragu koji je na nju ostavila očeva smrt.

U poslednjih godinu i nešto dana, turska glumica, koja je bila na dnevnom redu sa Alpom Navruzom sa ljubavlju, nasmejana i crtajući srećnu sliku, prvi put je objavila da zapravo ponekad pati iznutra. Glumica, koja je sa 7 godina počela da svira violinu i izjavila da je iz tih dana bilo jasno da će imati život pun umetnosti, skrenula je pažnju i rečima da će sve rizikovati za svoje najmilije.

Onda je usledio mali emotivni slom - „Kakav je bio vaš odnos sa ocem, da li se vaš pogled na život promenio nakon što ste ga izgubili?“ Pitanje je navelo glumicu da postane veoma emotivna. Ayca Aysin Turan, koja je prolila suze, izjavila je da je imala veoma dobar odnos sa svojim ocem i rekla: „Imali smo veoma dobre odnose sa mojim ocem. Osećala sam da je moje detinjstvo završeno smrću mog oca. Poslednjih godinu dana sam se smejala spolja, ali sam plakala iznutra." Ovim rečima, glumica je izjavila da je zapravo čeznula za ocem, ali nije mogla da se oslobodi efekta svog odsustva i dala je važno priznanje. Navodeći da je želela da bude majka i da takođe želi da usvoji, glumica je rekla: „Mislim da ne možete postati majka samo porođajem.”.

NOVO - Dogukan Polat o seriji Yali Capkini

By: TV Exposed