Dogukan Polat o seriji Yali Capkini

Serija Yali Capkini nastavlja da beleži sjajne rezultate gledanosti. Projekat ima sve više fanova, a jednu od uloga koja privlači dosta pažnje tumači i Dogukan Polat.

Dogukan Polat o seriji Yali Capkini

Foto Credits: Karar

Upravo je mladi glumac u svom novom intervju govorio o seriji, uspehu serije ali i svom liku. Dogukan Polat u seriji Yali Capkini glumi Fuata. Glumac je rekao da je ulogu u ovoj seriji prihvatio jer je priča u seriji značajna u više pogleda, a i generalno nije dovoljno da mu se samo dopadne lik, već i cela priča, što je sa novom serijom slučaj, tvrdi mladi glumac.

Najvažnija u svemu je priča, ako je ona loša, uopšte nije ni važno da li mu se lik dopada ili ne, dodao je Dogukan. Sve sve vrti oko radnje i potom kompleksnosti serije ali i slike lika kojeg tumači. Kada su svi ti uslovi ispunjeni, odnosno na visokom nivou kao što je slučaj sa serijom Yali Capkini, on prihvata ponudu za rad.

Kada je u pitanju Dogugan Polat, on zaista niže uspešne projekte. Poslednji film na kom je radio bio je Ask Taktikleri / Ljubavna taktika koji je bio zapažen na Netflixu, a letos je i snimio film pod nazivom 49, koji još uvek nije emitovan. Ukupno se do sada pojavio u 17 uloga, a premijeru njegovog novog filma 49 u kom glavnu ulogu tumači Ismail Hacioglu, svi željno iščekuju. Glumac je imao uloge i u serijama Soz, Seferin Kizi, Dolina vukova: Zaseda, filmu Čudo u ćeliji broj 7 i drugim projektima.

NOVO - Tursko-španska serija ostvaruje sjajne rezultate!

By: TV Exposed