Mustafa Acilan posle Teskilata u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Turski glumac Mustafa Acalan, jedan od mladih talenata, koji se pojavio na ekranima turskog nacionalnog kanala TRT1 sa serijom Teskilat / Organizacija u sezoni koju smo ostavili iza nas, ima novu ulogu. Mustafa je takođe privukao veliku pažnju likom Cetina, kojeg je igrao.

Mustafa Acilan posle Teskilata u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

Foto Credits: Dizilah

Vrativši se ponovo na set nakon uspešnog nastupa u seriji Teskilat, glumac se pridružio glumačkoj ekipi potpuno nove TV serije pod nazivom Gelsin Hayat Bilsigi Gibi, serijom koja će se emitovati na kanalu Show TV. Podsećamo, jednu od glavnih uloga u ovoj novoj seriji tumačiće Ertan Saban.

Mustafa Acilan je svoju glumačku karijeru započeo 2016. godine u TV seriji Kanit Ates Ustunde. Glumac, koji je privukao pažnju kao Veli u seriji Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova, bio je u glumačkoj ekipi TV serija Cocuk / Dete i Maria ile Mustafa / Marija i Mustafa.

Mustafa Acilan, koji je kratko ostao u seriji Akinci u kojoj je imao gostujuću ulogu, imao je uspešnu saradnju sa timom serije Teskilat / Organizacija.

Sada se sprema da izađe pred publiku sa TV serijom Gelsin Hayat Bisigi Gibi, koja je jedan od najrazličitijih omladinskih projekata ovog perioda, koji se radi po scenariju Ganija Mujdea.

Ime lika kojeg će Mustafa igrati u ovoj seriji je Aras.

NOVO - Alp Navruz dobija sjajnu partnerku u novoj seriji?!

By: TV Exposed