Nurgul Yesilcay privukla pažnju pred novu epizodu serije Veda Mektubu!

Nurgul Yesilcay je ušla u kuhinju za snimanje scene u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo.

Nurgul Yesilcay privukla pažnju pred novu epizodu serije Veda Mektubu!

Foto Credits: Haberler

Neki su se i pitali - Šta je kuvala Nurgul Yesilcay, koja je uzela oklagiju u ruku? Alanurin osvetnički potez obeležiće novu epizodu Kanala D serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koju je producirala i producira Most Production i Gul Oguz, u ponedeljak, 10. aprila.

Saznavši za Seherov šamar Asli, Alanur sprovodi plan osvete. Koristeći priliku da su svi u bolnici zbog Hatice, Alanur preuzima Seherovu kuhinju. Alanur, koja u ruke uzima brašno i oklagiju, dokazuje koliko je uspešna u kuhinji, uprkos zabezeknutim očima.

Yesilcay voli kuhinju

Dolazeći kući, Seher i Ziya su šokirani ovim iznenađenjem. Alanurino upozorenje Seher, koja je potpisala svoj potpis za večeru, takođe je oštro: „Ovo je bila proba, ako ponovo dodirnete moju ćerku, snimićemo seriju zajedno.”.

Te scene za koje je rekla daju signal epizode ​​sa velikim gledanjem, odnosno dobrim rejtingom. Dok je ljubav Asli i Mehmeta suočena sa novim testom zbog majke, ono što će se dogoditi u novoj epizodi već budi radoznalost.

Trenuci iza scene serije Veda Mektubu su prilično zabavni. Nurgul Yesilcay, koja voli da ide u kuhinju, ali ne može da nađe mnogo vremena, istakla je da je priprema testa na nju delovalo terapeutski i da je bila asertivna u pecivu.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Baris Arduc pokazao zbog čega ostaje u sjajnoj formi! (VIDEO)

By: TV Exposed