Baris Arduc pokazao zbog čega ostaje u sjajnoj formi! (VIDEO)

Glumac Baris Arduc već dve sezone veoma uspešno igra na ekranu TRT1 sa serijom Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk koja se emituje ponedeljkom uveče.

Baris Arduc pokazao zbog čega ostaje u sjajnoj formi! (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Baris Arduc, koji vredno radi na akcionim scenama u TV seriji Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk već 2 godine, ovu energiju i okretnost duguje sportu.

Popularni glumac učestvuje u ovakvim scenama na snimanju serije i uspešno završava tako teške zadatke i dobro zna da se ništa od toga neće dogoditi ako ne održi telo u formi.

Baris Arduc je objavio snimak kako diže tegove na snimku koji je podelio na svom Instagram nalogu. Obožavaoci koji vide koliko se razvilo telo Barisa Arduca ne prestaju da dele izraze koliko je serija Alparslan dobra za njega.

Sedam miliona pratilaca

Popularni turski glumac, koji ima blizu 7 miliona pratilaca na Instagramu, ima i veliku bazu fanova u inostranstvu. Obožavaoci u različitim zemljama sveta ostavljaju hiljade komentara na glumčeve objave na Instagramu. Ispod objava možete pronaći komentare mnogih gledalaca koji se još sećaju dana serije Kiralik Ask sa Elcin Sangu.

Glumac je u petak, 7. aprila, podelio novu objavu i postavio snimak svojih sportskih trenutaka. Evo i kako to sve izgleda.

Kako se vama čini Baris kao glumac i njegov napredak? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs)

NOVO - Afra Saracoglu nikad ne odustaje!

By: TV Exposed