Aile / Porodica će najverovatnije imati tačno 30 epizoda!

Fanovi Kivanca Tatlituga i Serenay Sarikaye biće razočarani.

Aile / Porodica će najverovatnije imati tačno 30 epizoda!

Foto Credits: Dizilah

Serija Porodica / Aile, u kojoj glume ovi popularni turski glumci, nije uspela da zadrži pažnju gledalaca i možda će biti prerano otkazana.

Nakon najave da će popularni turski glumci Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya sarađivati na seriji Aile / Porodica, fanovi zvezda su željno očekivali partnerstvo. Serija je sjajno počela, sa dobrim rejtingom.

Serija, koju je napisao Hakan Bonomo, dobila je u startu pozitivne kritike i kritičara i gledalaca.

U njoj su takođe glumili i glume renomirani glumci kao što su Nejat Isler, Nur Surer, Canan Erguder i Musa Uzunlar. U novoj sezoni, Selin Sekerci pridružila se glumačkoj ekipi likom Serap, kao ćerka Ilyasa, neprijatelja porodice Soykan. Sve je nekako bilo kako treba ili su svi barem tako mislili.

Mogućnost ranijeg finala – realna ili ne?!

Međutim, nakon početnog povećanja, gledanost je postepeno opadala, ne zadovoljavajući očekivanja publike.

Druga sezona nije uspela da preokrene opadajući trend, što je bilo veliko razočarenje i za gledaoce serije i za zvezde uključene.

Čini se da je deo publike favorizovao njima zanimljivije TV emisije. Vredi napomenuti da su glumci potpisali ugovor za 30 epizoda, pa će se projekat Aile / Porodica emitovati do kraja godine, osim ako gledanost ne padne do tačke da Show TV odluči da ga prevremeno otkaže i da obešteti zvezde.

Za tako nešto nisu velike šanse, pa je sve izvesnije da će serija Aile imati 30 epizoda.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Turska serija Sakla Beni / Sakrij me – glumci i radnja

By: TV Exposed