Talat Bulut: Ne zavidim nikom, 2022. godina za mene nije bila dobra!

Turski glumac Talat Bulut ima veliko glumačko iskustvo. Glumac je svoj kvalitet dokazao u mnogim projektima, ali za njega ova godina nije bila baš najbolja kada su u pitanju TV serije, što i sam priznaje.

Talat Bulut:  Ne zavidim nikom, 2022. godina za mene nije bila dobra!

Foto Credits: Dizilah

Talat Bulut je primećen u Etiler području od strane novinara kojima je dao kratak intervju. Glumac je u kratkom razgovoru sa pripadnicima medija istakao da 2022. godina nije bila baš preterano dobra za njega, odnosno za njegovu karijeru. S obzirom da je on osoba koja dobro zaradjuje, a govori o visokim cenama, to dovoljno govori o tome kakvu je godinu imao iza sebe, ističe turska štampa.

Kada su ga novinari upitali da li je ljubomoran na druge glumce i njihov talenat, Talat Bulut je onako u šali odgovori da bi bio ljubomoran kada bi sreo nekog ko je talentovaniji od njega, a to se do sada nije desilo. Iako u Turskoj mnogi smatraju da je lepota talenat, glumac ističe da je talenat taj koji čini ljude lepima. On ne zavidi nikom i zadovoljan je svojom karijerom, iako je godina koja polako ostaje iza nas definitivno bila jedna od lošijih u njegovoj karijeri, ne njegovom krivicom već zbog projekata u kojima je glumio.

Ovaj 66-godišnji glumac je ove godine glumio u seriji Mahkum / Zatvorenik koja je bila dobra dok je trajao orginalni scenario. Međutim kada su turski scenaristi nastavili priču nakon završetka orginalnog korejskog scenarija usledio je strmoglav pad i vrlo brzo i finale projekta, pa je Talat samo kratko glumio u seriji, odnosno šest epizoda.

Nakon toga je preuzeo ulogu u seriji koja je možda i najviše razočarala ove sezone, pogotovo kada se uzme u obzir to koliko je priča obećavala, odnosno koliko ambiciozno je najavljena. Bulut tumači lik Demira u TV seriji Tuzak / Klopka, koja iz epizode u epizodu beleži sve lošiji rejting. Za sada su priče o finalu demantovane, ali pitanje je dokle će tv8, kanal na kom se serija emituje i njegovo rukovodstvo imati strpljenja za tako loše brojke...

View this post on Instagram

A post shared by Tuzak (@tuzakdizisi)

NOVO - Aras Bulut Iynemli u narednom periodu neće glumiti u TV serijama – evo i do kada!

By: TV Exposed