Aras Bulut Iynemli u narednom periodu neće glumiti u TV serijama – evo i do kada!

Turski glumac Aras Bulut Iynemli se smatra jednim od najboljih turskih glumaca. Aras je svoj glumački kvalitet dokazao više puta, a veliku pažnju na svoje glumačke sposobnosti je pokazao i u popularnoj TV seriji Cukur.

Aras Bulut Iynemli u narednom periodu neće glumiti u TV serijama – evo i do kada!

Foto Credits: RiriNano

Aras Bulut Iynemli je doneo pomalo neočekivanu odluku koja je razočarala njegove fanove. Glumac koji je jedan od najboljih glumaca mladje generacije iz Turske, potpisao je ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom, snimio seriju za ovu platformu i odlučio da više ne snima, do daljeg. Aras je glumio u seriji Ataturk, koja je snimljena, a koja će doneti priču o životu osnivača republike Turske Mustafe Kemala Ataturka, koju priprema kompanija Lanistar Media. Bulut Iynemli je već saradjivao sa ovom kompanijom u veoma uspešnom filmu Čudo u ćeliji broj 7. Ta saradnja se pokazala uspešnom, pa se svi nadaju da će se isti uspesi ostvariti i u seriji Ataturk, koja će biti emitovana naredne godine i predstavlja poklon Disney Plus-a turskom narodu za 100. godina osnivanja republike Turske.

Pripreme za ovu seriju bile su opširne od strane glumca. Aras Bulut Iynemli je konsultovao psihologa, uzimao lekcije jahanja konja, držanja govora, učio nekoliko stranih jezika da bi lik predstavio najbolje moguće.

S obzirom na važnost uloge i složenost svega toga, Aras je odlučio da se do daljeg ne pojavljuje na TV ekranima. Odnosno, da ne glumi ni u jednom novom projektu dok serija Ataturk ne bude emitovana. Pretpostavlja se da će serija biti puštena 29. oktobra 2023. godine kada se obeležava 100 godina republike Turske, što znači da glumac neće snimati nove projekte gotovo godinu dana... Njegovi fanovi će morati da budu strpljivi.

NOVO - Afra Saracoglu postavila lični rekord!

By: TV Exposed