Epizoda 60 serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice donela nova uzbuđenja!

Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice ponovo je duboko impresionirala publiku svojom 60. epizodom emitovanom u petak uveče.

Epizoda 60 serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice donela nova uzbuđenja!

Foto Credits: Haberler

Alevino priznanje ostavilo je traga na poslednjoj sceni serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice.

Evo šta se desilo u 60. epizodi:

U objavljenoj epizodi serije; Braku Umuta i Nurseme je došao kraj. Nursema, koja je bila svedok kako je Umut vara, razvela se u jednoj sesiji. Kada Kayhan, koji je od Lemana saznao da je Gokhan razveden, nije mogao da ubedi svoju ćerku Cimen da ode, umešali su se Kivilcim i Omer.

Mnogo dešavanja

Suočavajući se sa Gokhanom, Cimen se vratila kući uz podršku svoje majke i prekinula vezu. Fatih je od Nilay saznao je da je Doga započela novu vezu sa Girayom. Fatihova reakcija na ovu situaciju izazvala je veliku svađu sa Gorkemom. Fatih je dodelio Jusufu da prati Dogu.

Shvativši ovu situaciju, Doga je otišao u Girayovo društvo i nastavila igru koju je započeo Nilay. Pembe, koja je svojevremeno želela da se njena deca, Fatih i Nursema, razvedu, izjavila je da nije srećna čak ni ako se ono što je želela ostvari.

Pembe, koja je bila nezadovoljna svojom novom nevestom Gorkemom i uznemirena zbog Nursemine nesreće, pripremila je rođendansku proslavu za Abdulaha da rastera tamne oblake.

Zanimljive epizode serije Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice se nastavljaju.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Melisa Dongel dala nove iskrene izjave

By: TV Exposed