Serija Cop Adam / Čiča gliša je u jednom parametru oduvala konkurenciju!

Nova serija Star TV-a Cop Adam / Čiča gliša uspela je da postane izvanredna produkcija među TV serijama koje se emituju sredom. U prilog tome govore i novi podaci.

Serija Cop Adam / Čiča gliša je u jednom parametru oduvala konkurenciju!

Foto Credits: DiziCentral

Radnja ove turske serije, u kojoj glavne uloge tumače Elcin Sangu i Engin Altan Duzyatan, prevazilazi očekivanja u svakoj epizodi. Za razliku od klasičnih, poznatih ljubavnih priča, postoje veoma čudne situacije koje iznenađuju publiku ove TV serije! Traumatične situacije u vezi Tamera i Peri često odvode dvojac na nepredvidivo mesto.

Serija Cop Adam / Čiča gliša svojom je 8. epizodom ove nedelje dala publici sjajan obrt. Produkcija, koja svojim rejtingom izmami osmeh svima na kanalu, nedeljama je bila najzastupljenija serija dana na društvenim mrežama. U tabeli koju je napravila Adba.tv prema stopama poruka gledalaca, serija Cop Adam je primila 111 hiljada poruka tokom dana emitovanja.

Ovaj broj je takođe pokazatelj da je projekat dostigao trenutni vrh tako što je skoro 10 puta odbacio svog najbližeg rivala zaista popularnu i kvalitetnu TV seriju Kurulus Osman.

Razmak između broja poruka poslatih serijama Sifirinci Gun, Kasaba Doktoru, O Kiz, Hayatimin Sansi i poruka upućenih seriji Cop Adam, koja je emitovana iste večeri, jasno se vidi u tabeli. Serija Čiča Gliša nastavlja da bude najpopularnija produkcija sredom uveče na društvenim mrežama sa svojim glumcima i pričom. I to nadmoćno!

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Promena dana emitovanja serije Sifirinci Gun / Nulti dan

By: TV Exposed