Autor serija Ertugrul i Kurulus Osman pravi novu seriju – najveći izazov u karijeri!

Autor serija Dirilis: Ertugrul i Kurulus Osman nalazi se pred najvećim i najtežim izazovom u karijeri. U pitanju je kako navode turski mediji, projekat koji će mu doneti najveći uspeh ili zadati najteži poraz u karijeri. Reč je o seriji o Mehmetu Fatihu, osvajaču Istanbula. Producent Mehmet Bozdag potvrdio je u uživo programu da priprema ...

Autor serija Ertugrul i Kurulus Osman pravi novu seriju – najveći izazov u karijeri!

Autor serija Dirilis: Ertugrul i Kurulus Osman nalazi se pred najvećim i najtežim izazovom u karijeri.

U pitanju je kako navode turski mediji, projekat koji će mu doneti najveći uspeh ili zadati najteži poraz u karijeri. Reč je o seriji o Mehmetu Fatihu, osvajaču Istanbula. Producent Mehmet Bozdag potvrdio je u uživo programu da priprema taj projekat. Producent je uveren da će uspeti da uradi sjajan posao. U pitanju je priča o jednoj od po njemu najvažnijih ličnosti u Turskoj istoriji – osvajaču Konstantinopolja sultanu Mehmetu Osvajaču (Mehmet Fatih).

Serija će doneti period istorije koji je previše važan da ne bi bio obrađen u nekoj od serija, smatra producent. Sve u svemu, ukoliko je sudeći po uspehu dve prethodne serije očekuje nas još jedan sjajan projekat.

NOVO - Najtraženija serija 2020. godine – Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

By: TV Exposed