Serija Ya Cok Seversen – radnja, glumci i novi detalji

Nova serija Kanala D Ya Cok Seversen / Šta ako voli previše, koju potpisuje Ay Yapim, u kojoj glavne uloge igraju Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, koja će biti prikazana sa svojom prvom epizodom u četvrtak, 6. jula, je željno iščekivana serija.

Serija Ya Cok Seversen – radnja, glumci i novi detalji

Foto Credits: IMDB

Publika željno iščekuje energiju i harmoniju Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan.

Snimanje plakata proteklo je u veseloj atmosferi, a pažnju su privukla i harmonija i sinergija dvoje glavnih glumaca iza kulisa.

Počelo je odbrojavanje za projekat Ya Cok Seversen / Šta ako voliš previše, čiji je scenario napisao Kubra Sulun, a režirao Ali Bilgin. Objavljen je bekstejdž video sa snimanja postera serije, koja je u glavnim ulogama okupila Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan.

Mladi ali i dokazani glumci

U objavljenom snimku, iskrenost i harmonija dua već osvaja publiku. Osim dua Bursin i Sancaktutan, u glumačkoj postavi serije su mlada i neka već dokazana imena kao što su Hatice Aslan, Serif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kirik, Aziz Caner Inan, Mine Kilic, Ogulcan Arman Uslu, Durukan Celikkaya, Lara Pera Aslan, Ozgun Adin Akacuca.

Ya Cok Seversen je priča o ukšrtanju životnih puteva Ateša, koji se nije vratio u svoju porodičnu kuću iz internata u koji je poslat kao mlad nakon što mu je majka umrla, već je proveo život u inostranstvu na sopstvenim nogama, i koji ne veruju nikome, i Lejle, koja nikada nije poznavala svoju pravu porodicu i zarađivala je obmanjujući ljude.

Prva epizoda turske serije Ya Cok Seversen / Šta ako voliš previše će biti na Kanalu D u četvrtak, 6. jula...

NOVO - Berrak Tuzunatac o seriji Terzi / Krojač

By: TV Exposed