Burak Berkay Akgul o emotivnim scenama sa Ozge Yagiz

Burak Berkay Akgul doživljava veoma teške emocije u dramskim scenama sa Ozge Yagiz u TV seriji Safir.

Burak Berkay Akgul o emotivnim scenama sa Ozge Yagiz

Foto Credits: DiziCentral

Poznati glumac Burak Berkay Akgul postao je jedan od vodećih glumaca u dramskoj seriji Safir, koja se emituje na ATV-u ponedeljkom uveče.

Mladi glumac, koji zajedno sa Ilhanom Senom i Ozge Yagiz preuzima izazovnu glavnu ulogu, dokazuje da to može da prevaziđe svojom snažnom igrom u scenama.

O scenama Buraka Berkaya Akgula i Ozge Yagiz takođe se mnogo priča na društvenim mrežama. Osim navoda da su se njih dvoje zbližili na snimanju serije Safir, na društvenim mrežama poraslo je interesovanje i za scene u kojima su dvoje mladih glumaca zajedno učestvovali.

Takođe je otkriveno da su misli i planiranje Ozgea Yagiz i Buraka Berkaya Akgula pre snimanja scena evoluirali u drugu tačku kada je snimanje počelo.

Posebna scena

Burak Berkay Akgul, koji je prokomentarisao emotivne scene Feraje i Jamana, govorio je o sceni kada je Feraje rekla: "Kada si odustao od mene?".

O sceni koja je uključivala to pitanje rekao je sledeće:

„Ta scena je bila veoma emotivna, veoma. To mi je bila jedna od najtežih scena. Bilo je trenutaka kada smo Ozge i ja mnogo vežbali, van seta. Ali oboje smo osećali da kada odemo na to mesto sve će biti sasvim drugačije, scena nikada nije bila onakva kakvu smo mislili da će biti. Zato što je osećaj u tom trenutku zaista drugačiji. Ovo je bilo iskustvo za koje sam bio daleko od igranja. Isto tako, može biti i za Ozge. Iskrsle su mnoge druge stvari. Ne sećam se kako je ova scena počela niti kako se završila. Nešto se dogodilo u tom trenutku i vreme je prošlo.”.

View this post on Instagram

A post shared by Safir (@safirdizisi)

NOVO - Halit Ozgur Sari – Epizoda 8 serije Yabani / Divlji će vas nateratI da poludite!

By: TV Exposed