Burcu Biricik broji dane do odmora

Burcu Biricik, koji igra lik Nalan u TV seriji Camdaki Kiz, ima veoma uspešan period. Burcu, koja je svoj veliki proboj u karijeri krunisala Camdaki Kizom, osvojila je pohvale fanova svojim talentima.

Burcu Biricik broji dane do odmora

Foto Credits: Haberturk

Pre finala druge sezone TV serije Camdaki Kiz, Burcu Biricik je u intervjuu koji je nedavno dala izjavila: „Ja sam kao ona deca koja čekaju svoju knjižicu. Brojim dane“, rekla je ona, poručivši da joj je potreban odmor.

Podvlačeći da je imala tešku, odnosno iscrpljujuću zimsku sezonu, Burcu Biricik je objasnila da su ona i sve njene kolege na ovom projektu imali naporan period. Glumica je dodala: „Bila je to prijatna sezona, imali smo tešku zimu za sve nas. Bila je to naporna godina. Ali dolazi leto, mislim da ćemo se smiriti uz sunce ili tako nešto.”.

Izrazivši da će na leto otići na odmor i da je veoma umorna od posla, glumica je rekla da mogu da odu u inostranstvo, ali još nemaju jasan plan. Rekavši da razmišljaju o odlasku na Zanzibar, glumica želi smirenost, odnosno mir i odmor i nastoji da se oslobodi umora od zimskog perioda u letnjim mesecima.

Podsećamo, televizijska serija Camdaki Kiz će završiti sezonu 16. juna.

Glumci serije ponovo će se okupiti u septembru posle pauze od oko 3 meseca i počeće snimanje treće sezone.

NOVO - Može li Balkan Ninnisi da bude popularna kao serija Elveda Rumeli?!

By: TV Exposed