Može li Balkan Ninnisi da bude popularna kao serija Elveda Rumeli?!

Nastavlja se snimanje turske TV serije Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka, koja se očekuje da se uskoro susretne sa publikom na ekranu TRT1.

Može li Balkan Ninnisi da bude popularna kao serija Elveda Rumeli?!

Foto Credits: Dizilah

Ekipa serije koja se nalazi u Skoplju, u Makedoniji, počela je nedavno da snima i objavljen je prvi trejler, odnosno video najava same serije. Saznalo se da je sa seta serije stvoren veoma dobar ambijent. To svakako može da raduje, jer smo svedoci koliko energija između glumaca može da znači za sam projekat.

Objavljen je i prvi trejler serije Balkan Ninnisi, a shvatilo se preko poruka slika da nam stiže vrlo zabavna i impresivna priča. Serija Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka, koja je krenula sa ciljem da ispriča iskrene, pozitivne, vesele i zabavne priče balkanskih naroda, što je mnoge odmah podsetilo na seriju Elveda Rumeli.

Erdalu Ozyagcilaru, koji je pre nekoliko godina snimao u Makedoniji upravo pomenutu TV seriju Elveda Rumeli, Balkan Ninnisi pružio je priliku da se ponovo sretne sa ljudima iz istog regiona. Ozlem Turkad, Emre Bey i Merih Ozturk nalaze se u glavnim ulogama novog projekta, a serija govori o gotovo nemogućoj ljubavi dvoje mladih ljudi različitih nacionalnosti.

Da li će ovaj projekat uspeti da bude zapažen i popularan kao serija Elveda Rumeli ostaje da vidimo.

Sudeći po video najavi, ova serija će uskoro početi da se emituje.

NOVO - Aras Bulut Iynemli - Velika mi je čast!

By: TV Exposed