Salih Bademci objavio posebnu fotografiju (FOTO)

Talentovani glumac Salih Bademci, koji se proslavio nastupom u Netflixovoj seriji Kulup / Klub, otišao je na odmor sa suprugom Imer Ozgun i njegovom malom ćerkom.

Salih Bademci objavio posebnu fotografiju (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Poznati par, koji je otišao u Ajvalik na odmor, podelio je praznične poze na društvenim mrežama. Fotografija koju je Salih Bademci objavio na svom Instagram nalogu takođe ima posebno značenje za porodicu Bademci. Par Bedemci je pozirao za svoju 2,5-godišnju ćerku Iklim. Salih je objavio ovaj post na društvenim mrežama uz napomenu „Ovo je prva fotografija koju je napravila naša 2,5-godišnja ćerka.“.

Radosna raspoloženja para, koji su pozirali ispred njihove kćerke, očarala su i njihove obožavaoce. Glumčeva objava je za kratko vreme dobila mnogo lajkova i komentara.

Popularni glumac Salih Bademci, koji je debitovao u seriji Istanbullu Gelin / Istanbulska nevesta i učestvovao u tri različita projekta prošle godine, imao je napornu sezonu. Glumac, koji je učestvovao i u drugoj sezoni serije Klub, umoran je na odmoru sa suprugom Imer Ozgun i kćerkom.

Nakon uspešne sezone, glumac, koji je prošle godine dobio nagradu za glumca godine od strane magazina GK, osvojio je srca svih rečima koje je rekao svojoj supruzi Imer Ozgun na ceremoniji dodele:

„Moj drug iz razreda, moj životni partner, ali što je najvažnije, moj prijatelj. Zaista je tako. Osoba koju zaista volim. Želeo bih da se zahvalim svojoj supruzi Imer Ozgun, čijoj profesiji se veoma divim.”.

Tu je i pomenuta slika sa Salihovog Instagrama.

NOVO - Odbrojavanje do druge sezone turske serije Yargi / Presuda

By: TV Exposed